ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ Α.Ε.
ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΝΕΑ- ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ
ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
Κοινή σελίδα
ΝΕΑ- ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ

ΑΝΟΙΚΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ

1. Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας Πολύ Μικρών-Μικρών Επιχειρήσεων, με ένραξη υποβολής αιτήσεων χρηματόδτησης την 06-02-2019 και εξέταση των αιτημάτων κατά σειρά προτερειότητας μέχρις εξαντλήσεως των διαθέσιμων κονδυλίων. Δυνατότητα ποσοστού επιχορήγησης απο 50-65% ανάλογα με τις εξαγωγικές επιδόσεις της επιχείρησης. Λεπτομέρειες για το πρόγραμμα στο ενημερωτικό δεξιά. 
Ήδη ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για τις πρώτες εγκρίσεις επενδυτικών σχεδίων και έχουν εκταμιευθεί χρήματα απο τα υλοποιούμενα έργα.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕ ΦΑΣΗ ΥΛΟΠΟΙΓΗΣΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ" ΨΗΦΙΑΚΟ ΒΗΜΑ" & "ΨΗΦΙΑΚΟ ΑΛΜΑ":
Ολοκληρώθηκε η υποβολή και αξιολόγηση των προτάσεων. Στην περιφέρεια Κ. Μακεδονίας έχουν ανακοινωθεί τα αποτελέσματα για το "ΨΗΦΙΑΚΟ ΑΛΜΑ" και αναμένονται τα αντίστοιχα για το "ΨΗΦΙΑΚΟ ΒΗΜΑ". Δεν υπάρχει ακόμη δυνατότητα κατάθεσης αιτήματος ελέγχου.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ:
 Υλοποιείται χωρίς προβλήματα. Ανακοινώθηκαν για όλο τον Α΄ κύκλο οι ημερομηνίες ολοκλήρωσης κάθε σχεδίου, μετά την 6μηνη παράταση που έλαβαν όλα τα σχέδια. Προεγκρίθηκαν όλα τα έργα του Β΄ κύκλου (2&3η περίοδος) που είχαν βαθμολογία πάνω απο 50 και αναμένονται οι οριστικές εγκρίσεις.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΕΟΦΥΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ: σε πλήρη εξέλιξη η υλοποίηση των επενδυτικών σχεδίων

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΜΜΕ: υλοποιείται χωρίς προβλήματα και γίνονται εκταμιεύσεις χρημάτων. Με βάση την τελαιυταία τροποίηση του οδηγού, αιτήματα για το 30% της επένδυσης μπορούν να κατατεθούν στο πρώτο 18μηνο απο την έγκριση.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ: υλοποιείται με αργούς ρυθμούς.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΠ Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: το πρόγραμμα που αφορά τις εμπορικές επιχειρήσεις λιανικής και παροχής υπηρεσιών βρίσκεται στο στάδιο της υλοποίησης, ενώ το αντίστοιχο της μεταποίησης και τουρσιμού βρίσκεται σε διαδικασία αξιολόγησης των προτάσεων.